Vergeet je niet in te schrijven voor de dag van de florist!

Over twee weken start de 21ste editie van Fleuramour. Naar goede gewoonte organiseert het internationale bloemevent ook een dag vol wervelende demonstraties, voorstellingen en shows speciaal voor de floristen. Dit jaar valt Relax! On Monday op maandag 26 september. Wees er nog snel bij en koop als de bliksem je tickets voor deze bijzondere dag die exclusief gereserveerd is voor de florist. 

Nieuw dit jaar: Relax! On Monday wordt in een gloednieuw digitaal jasje gestoken. Digitale communicatie en technologie nemen immers een steeds prominentere plaats in in het dagelijks leven. Ook de floristiek kan dus niet achterblijven. Daarom heeft Fleuramour Flower Lab naar de landcommanderij Alden Biesen in Bilzen gehaald. Flower Lab is een reizende expositie die bloemisten uitlegt hoe de jongere generatie, ook wel millennials, einsteingeneratie of generatie y genoemd, denkt en doet in het digitale tijdperk. Het Flower Lab-gezelschap deed eerder al haar concept op IPM Essen en het wereldkampioenschap in Genua uit de doeken. Nu is België voor de eerste keer aan de beurt.

Advertising
 

Bezoek daarom zeker Flower Lab op Fleuramour en ontdek de bloemenwinkel van de toekomst! Chantal Post is het gezicht van Flower Lab en zij zal u samen met Stefan van Berlo, Dirk De Goede en Kevin Lennertz wegwijs maken in deze nieuwe digitale bloemenwereld. Bovendien is Flower Lab de ideale gelegenheid om collega’s uit heel de wereld te ontmoeten.

Op het programma:

  • 10:00u – VIP ontvangst op de stand van Flower Lab met een drankje
  • 12:30u – Lunch met cava als aperitief, voorgerecht, warm buffet en aangepaste dranken
  • Vrij bezoek aan het evenement

 PRIJS: € 55,00 p.p.

Koop hier je tickets! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: