Vazen & potten met karakter

Elk boeket en iedere plant verdient de mooiste omkadering. Enkel in de juiste vaas of pot komen je groene stengels en zorgvuldig geselecteerde bloemen maximaal tot hun recht.

TREND: Extra hoge vazen – smal en lang of juist bombastisch en dik – zijn momenteel erg in zwang. Je kan er niet aan ontsnappen. Ze brengen hoogte en reliëf. Meestal worden ze opgevuld met één bloemensoort.

Advertising
 


Bam! Deze moet je gewoon hebben. Kleurig, vrolijk, speels. Een eyecatcher voor de lente! Achteraan spot je de lange Morgana, vooraan links de vaas Rings en rechts ernaast Galaxy, allemaal uit de nieuwe collectie van Present Time, de Nederlandse brand factory in gifts en home decoratie.

>> presenttime.com


Hiermee steel je gegarandeerd de show. De Parijse kunstenaar Gilles Caffier heeft een voorliefde voor bijzondere verschijningsvormen. Als het niet geometrisch moet zijn…

>> gillescaffier.com


Deze op en top Spaanse vazen van Andrea House stralen 100 procent alegria uit. Aardewerk, Picasso, de Spaanse zon… Bring it on!

>> andrea-house.com


Soms is je keuze glashelder. Geen poespas, een warm kleurtje, strak lijnenspel. Rock me Amadeus!

@amadeus_korb


The best of both worlds. Glazig honingraatmotief met craquelé. Een mooie starter voor het nieuwe Nederlandse merk Bombyxx.

>> bombyxx.com


Size does matter. Al stoppen wij liever echte bloemen in deze gigantische urn. Te koop bij het Franse merk Côté Table.

>> cote-table.com


Karakter is geen synoniem van exuberant. Ook fijne details geven body aan een vaas. Zoals deze onderbroken strepen. De naam: NOTABLE. Te vinden bij D&M.

>> dmdepot.be


Hoe zouden we de collecties van het Nederlandse Des Pots omschrijven? Welja, uitbundig en megakleurrijk is allerminst gelogen.

>> despots.nl


Met een beetje fantasie zie je er een champagnefles in. Of een bowlingkegel. Val jij ook strike voor deze sierlijke gouden vaas met smalle tuit?

>> j-line.be


Schoonheid zit vanbinnen, maar met deze getinte ribbelvaas van Hakbijl moet de bloem al sterk uit de hoek komen.

>> hakbijl.nl


Laat de passie ervan afdruipen. Met dit tweekleurige keramische pronkstuk waagt Light & Living zich met succes buiten zijn comfortzone (verlichting).

>> light-living.com


Waan jezelf in een chemielokaal en experimenteer er lustig op los. Dit handgeblazen glaswerk van het Tsjechische SkLO Studio bestaat in vijf unieke vormen en vijf kleuren.

>> sklo.com


Over karakter gesproken, deze blikvangers uit keramiek van de Italiaanse Paola Paronetto hebben het hé-le-máál! Kleurrijk, lengte, vorm en dynamiek. Waar blijven die bloemen?

>> paola-paronetto.com


Hoe vreemder de vorm, hoe meer karakter. Het resultaat: deze temperamentvolle vaas van Quetzales.

>> quetzales.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.