Utrecht fleurt op voor Tour de France

Bij het Domplein worden de laatste van honderden bloeiende bloembakken aan lantaarnpalen bevestigd, langs het fietsparcours van de Tour de France die 4 juli in Utrecht van start gaat. In de komende weken groeien de hangbakken verder uit.

De fleurige beplanting met onder meer Surfinia’s, Geraniums en Bidens moet voor een gezellige zomersfeer zorgen zodat het publiek en de inwoners van Utrecht zich in het centrum en de wijken extra welkom voelen.

Positief

De kleuren van de zomerbloeiers, geel en wit met rode accenten, zijn in overleg met de gemeente Utrecht gekozen. Geel en wit verwijzen naar de Tour de France, rood is de kleur van de gemeente Utrecht. De basket wordt met twee halfschalen aan weerskanten om de lichtmast heen bevestigd en heeft een speciaal waterreservoir waardoor er efficiënt water gegeven kan worden. Bewoners en winkeliers reageren positief op het opvrolijken van de leefomgeving. De hanging baskets blijven na de Tourstart gewoon hangen en bloeien tot diep in het najaar. Oase-Lease zorgt voor onderhoud en watergeven van de hangende tuintjes. De binnenstad van Utrecht wordt door het Leersumse bedrijf tevens verrijkt met bloeiende gevelbakken en bloemenzuilen.

Ontzorging

Oase-Lease is specialist wat betreft het opfleuren en aankleden van straten, steden en pleinen door middel van bloembakken op basis van lease. Het bedrijf heeft een uitgekiend assortiment van bloembakken en hanging baskets met diverse zomerbloeiers. In de winterperiode kunnen ze bakken vervangen worden door bloembakken met verschillende typen winterbeplanting. De opdrachtgever wordt bij dit concept volledig ontzorgd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.