‘Urban Jungle Bloggers’ Judith en Igor | VIDEO

Urban Jungle Bloggers Judith de Graaff en Igor Josifovic over hun gezamelijke passie.

Ze leven beiden in een ander land en in een hele andere omgeving. “We ontmoetten elkaar toevallig in Parijs,” vertelt Judith. “Daar ontdekten we dat we een gedeelde passie hebben, namelijk: planten. Onze levenstijlen liggen echter best ver uit elkaar. En dus gaat Igor anders met planten om dan ik. En omgekeerd. We wisselden online onze ideeën over plantverzorging en -decoratie met elkaar uit en merkten al snel dat dit ook andere mensen aansprak. Onder de naam Urban Jungle Bloggers besloten we een online community te starten voor mensen met een passie voor groen.”

Inspiratie krijgen en geven
Op www.urbanjunglebloggers.com delen Judith en Igor maandelijks een groen thema met hun volgers. “We delen niet alleen onze eigen ideeën over dat thema, maar vragen onze volgers om ook mee te bloggen en hun eigen inspiratie door te geven. De bezoekers van onze site kunnen zo nieuwe dingen leren van ons én van elkaar. Onze community is dus tevens een platform om meer zichtbaarheid voor jezelf en je eigen groene ideeën te creëren”, aldus Igor.

Één grote, groene familie
Judith en Igor doen de inspiratie voor hun maandelijkse thema’s overal op. Judith: “Online kun je natuurlijk ontzettend veel inspiratie opdoen. Gewoon vanuit je eigen huis. Maar ik doe zeker ook inspiratie op door te reizen, door mensen écht te ontmoeten en met ze te praten over hoe groen onderdeel is van hun leven.” Igor knikt: “Overal integreren mensen planten in hun leven en leefomgeving. Simpelweg door een stad lopen, levert al snel allerlei nieuwe ontdekkingen op. Die ontdekkingstocht is ook wat onze volgers aantrekt: ze doen graag samen met andere mensen nieuwe ervaringen op.” Judith vult aan: “Het is bijzonder om te zien hoe onze community mensen vanuit de hele wereld met elkaar verbindt. Je buurman is dichtbij, maar met hem heb je meestal geen gedeelde passie. Iemand aan de andere kant van de wereld kan echter wel hetzelfde denken en voelen als jij. Via onze site maakt bijvoorbeeld een groenliefhebber uit Australië een connectie met een groenliefhebber uit Noord-Amerika. De verbindende passie voor groen maakt dat onze community groeit en bloeit als een echte groene familie!”

Ook meer planten in jouw leven?

Met Urban Jungle Bloggers hopen Judith en Igor jouw behoefte aan meer planten in je leven te triggeren. Igor: “Planten maken je huis gezelliger en gezonder. En wat je levenstijl ook is, er zijn altijd planten die bij jou passen!” Je laten inspireren door Urban Jungle Bloggers of zelf meebloggen? Neem een kijkje op de site of volg ze via Twitter, Facebook, Pinterest en Instagram.

mooiwatplantendoen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.