Uittip: ‘Hallo, mijn naam is Paul Smith’

Menig florist werd reeds geïnspireerd door het Britse label Paul Smith. In het Modemuseum Hasselt maak je kennis met de scherpzinnige designer achter dit typisch Brits label dat kleinschalig begon maar ondertussen is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende modemerken ter wereld.

‘Hallo, mijn naam is Paul Smith’ overloopt de verschillende stadia van design en productie met de bekende stempel van traditioneel vakmanschap met een eigentijds kantje. Via projecties, audio- en videoclips van modeshows en beelden achter de schermen en een overzicht van alle unieke Paul Smith shops, onthult deze expo de werking en invloeden van Paul Smith.

In ‘Hallo mijn naam is Paul Smith’ kan je ook letterlijk door de wereld van Paul Smith lopen: je kan er een replica bezoeken van zijn eerste winkel in Byard Lane, Nottingham, die amper 3 m x 3 m groot was, een digitale kamer vol beelden en geluiden die je door de geest van de ontwerper leiden en een kopie van zijn persoonlijke kantoor met boeken en objecten die hem blijven inspireren.

Hallo, mijn naam is Paul Smith
Nog tot 7 juni 2015 in het Modemuseum Hasselt

www.modemuseumhasselt.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.