Tuintrends 2014: inspiratie voor de bloemist

Door het mooie lenteweer trekt de consument de tuin in en gaat op zoek naar inspiratie! Als bloemist speel je in op de behoefte van je klant, het is daarom belangrijk jezelf te verdiepen in de diverse tuintrends van 2014. Wij stellen graag 3 inspirerende tuintrends aan je voor.
Mysterious Match heeft een basis van militaire kaki, houttinten gecombineerd met een variatie van turquoise en aquagroen. De collectie is typerend met dierenillustraties op schilderijen. Ook diverse glazen decoraties en verschillende potten komen tot uiting. Deze trend kenmerkt zich door industrie. Er is een mix tussen historische en industriële materialen. Functionele, praktische en effectieve decoratie.

Biotope Garden, een natuurlijke tuin waarin planten centraal staan. In de Biotope Garden vormen planten en kleine tuindieren een schijnbaar ongecultiveerd, harmonieus paradijs. Als in een groene oase waar we contact maken met de natuur, waarin we ons gezond voelen.

La Dolce Vita is een en al warmte en gezelligheid in de Toscaanse sferen. Dominante kleuren zijn bruin en rood en daarnaast tinten die de kleuren van de aarde weergeven. Deze kleuren geven inspiratie door de rode kleur van tomaten en de gele kleur van de zon. Decoraties hebben een combinatie van traditionele en vernieuwende elementen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.