Trouwboeketten met summervibes

Moet je je opmaken voor een huwelijk? Kies dan voor zonnige zomerbloemen in het trouwboeket – vers van het veld. Zo romantisch en stijlvol!

Een trouwdag vraagt om bloemen, veel bloemen. Door de romantische vers-van-het-veld-uitstraling zijn zomerbloemen de perfecte bruidsbloemen. Wat dacht je van een grote bos bloemen bij de entree of een weelderige bloemenguirlande over het welkomstbord? En vaasjes met bloemen aan de stoelen (‘stoelhangers’), kleine boeketjes op tafel, een bloemenlijst voor de photo booth… Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk het trouwboeket.

Advertising
 

Losjes & uitbundig

Heeft het koppel voor de trouwdag een losse, ongedwongen sfeer voor ogen? Denk Bohemien, Ibiza-chic of Back-to-nature. Een veld- of plukboeket met veel verschillende zomerbloemen als bruidsboeket past hier goed bij. Het oogt lekker nonchalant, alsof je het zelf geplukt hebt. Combineer bijvoorbeeld een paar volumineuze bloemen, zoals lelies (grote bloemvormen zijn de trend), met een wolk van gipskruid. Qua kleur hoef je je niet in te houden: maak het zomers bont of kies voor verschillende pasteltinten, eventueel met een fel accent.

Modern & minimalistisch

Moet het modern en strak zijn? Kies dan voor zomerbloemen met een uitgesproken vorm en voeg daar niet te veel aan toe, hooguit een elegante bloesemtak of mooi gekleurd blad zoals Eucalyptus. Ook lelies in de knop hebben een mooie minimalistische uitstraling. Heel stijlvol is een combinatie van open en gesloten witte lelies. Liever iets meer kleur? Ga dan voor één pasteltint of één sprekende kleur. Zo mooi!

>> www.ilsysays.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.