Trending: De omgekeerde kerstboom [FOTO’S]

Al enkele jaren proberen influencers een nieuwe trend te lanceren, maar het heeft er alle schijn van dat de wereldwijde populariteit van Instagram nu pas echt voor de doorbraak gaat zorgen. De omgekeerde kerstboom! In de drang naar originaliteit kan het niet gek genoeg zijn, maar wij moeten toegeven dat er best wel enkele pareltjes tussen zitten.

Advertising
 

Wil je deze winter over de tongen gaan? Nieuwsgierigen lokken? Laat deze fonkelende kerstboom van Karl Lagerfeld dan een inspiratiebron zijn.

Omdat dit omgekeerde exemplaar in het Claridge’s hotel in Londen vorig jaar zoveel bijval oogstte, durven we te geloven dat er deze feestdagen her en der talrijke kopieën zullen opduiken. Misschien heb jij niet meteen zo’n chique balzaal ter beschikking, maar dat is nergens voor nodig.

Op Instagram regende het vorig jaar al omgedraaide kerstbomen. Blingbling scoort daarbij nog steeds. Al geven we je graag inspiratie met fantasievolle kerstcreaties, zodat je je boom nog wat meer kunt pimpen. Of hij dan upside down aan het plafond hangt, of old school fier rechtop staat: daar mag jij nu eens een boompje over opzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: