TREND | Seventies in modern jasje

Ontdek de ware schoonheid van eenvoud. Binnen het thema GROOVY // GROVE gaat Agora aan de slag om zelf die schoonheid te creëren. Dit alles met een knipoog naar de jaren 70, die we graag terug even tot leven brengen om ze vervolgens in een modern jasje te steken. 

Benieuwd hoe je dit thema kunt doortrekken naar jouw interieur of etalage?

GROOVY GROVE
GROOVY GROVE

Verwacht je aan een mix van kleurrijke formaties, ingewikkelde patronen en lange lijnen.

Kies best voor een neutrale achtergrond en gebruik matte kleuren, pastelkleuren, houttinten en goudkleuren voor je accessoires.

GROOVY GROVE
GROOVY GROVE
GROOVY GROVE

De leidende kleuren bevatten diverse tinten van gebrand oranje, zonsondergang-rood, mosterdgeel, olijfgroen en een vleugje lavendelpaars. 

GROOVY GROVE
GROOVY GROVE

Ga creatief aan de slag met een mix van bloemen en binnen- en buitenplanten, of kies voor een gedroogde samenstelling. Authenticiteit en rauwheid moeten terugkerende elementen zijn.

GROOVY GROVE

Ook de lage creaties binnen dit thema kunnen de aandacht volledig naar zich toetrekken, zoals dit ronde droogboeket met rode, groene, gele en oranje tinten.

GROOVY GROVE
GROOVY GROVE

Kussens in opvallende kleuren met daarop een patroon van bijvoorbeeld varens zijn ideale metgezellen om nieuwe creaties te etaleren.

GROOVY GROVE
GROOVY GROVE

Een samenspel van kleurrijke bloemen en planten torenen hoog uit boven hun omgeving. Het gebruik van complexe vazen in combinatie met bloemen in gedurfde kleuren zorgt voor een gesofisticeerd accent zonder het concept van eenvoud te schaden.

GROOVY GROVE
GROOVY GROVE

Bekijk meer uit het Agora lookbook herfst/winter 2021-2022.

www.agoragroup.com


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.