TREND | Roze lelies, ranonkels en droogbloemen

Deze lente staat de kleur roze in de schijnwerpers. Van zachte en vloeiende pastels tot levendige neonroze tinten, we omarmen ze allemaal. Heldere verzadigde kleuren in designs van de jaren 90 en 00 maken hun comeback.

Poppin Pink Banner

De lentetrend POPPIN’ // PINK van Agora staat bol van excentrieke kleuren, spontaniteit, een ongeremd zelfvertrouwen en positieve vibes. Verwacht gedurfde en sterke uitdrukkingen en experimenten.

Advertising
 

Pampas

Thalita

Ontdek een oogverblindend scala aan kleuren en texturen in het lookbook van Agora, dat draait om een frisse start dit seizoen met speels en jeugdig design. 

Laat je stoerste kant zien met POPPIN’ // PINK!

Pampas

Dit thema toont de energieke kleuren en vormen van de lente, barstend van de poppende kleuren en nieuw leven dat ongeduldig wacht om alle pracht te tonen.

Magnolia

De zinderende kleuren kan je combineren met speelse weelderige bloemen en veren om verschillende niveaus te creëren. Gedroogde elementen en bloemen in roze omvatten het gevoel van de lente.

Clematis

Combineer heldere en gedurfde roze tinten met zachte roze en paarse ondertonen voor een perfecte harmonie. Creëer een moderne vertaling van de Japanse ikebana stijl door bloemen te clusteren met zichtbaar groene stengels.

Muscari
Lelie

Bloeiende bloemen ontspringen aan de wortels. Planten en bloemen vind je in natuurlijke vormen en ovale vormen. Maak ongeorganiseerde composities en gebruik klassieke ontwerpen met een moderne twist in natuurlijke vormen.

Tulp

Meng sprankelende kleuren en texturen voor een levendig effect. Voeg voor de lentekleuren verschillende groentinten toe, variërend van donkergroen tot pastel met limoen.

Gebruik enkelvoudige kleuren voor accessoires of glas om de eenvoud te omarmen. Integreer zachte vierkanten of rechthoeken en ronde vormen.

Roos
Muscari
Lagurus
Ranonkel
Lathyrus
Phalaenopsis

Wees zelfverzekerd en druk jouw creativiteit uit met POPPIN’ // PINK!

■ www.agoragroup.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.