Trek eropuit: 1 miljoen lentebloemen op Floralia Brussel

Het kasteel van Groot-Bijgaarden opent nog tot 2 mei zijn deuren voor iedereen die een bezoekje wil brengen aan de 17de editie van Floralia Brussels. Iedereen kan genieten van 500 soorten tulpen, hyacinten, narcissen en andere variëteiten. Tapijten van wilde bloemen onder de eeuwenoude bomen, een hart van rode tulpen, een labyrint in alle kleuren van de regenboog, een bloemenpauw en tientallen originele perken van lentebloeiers.

In het 14 ha grote park is een presentatie weggezet van bijna alle voorjaarsbloemen die men maar bedenken kan. Onder leiding van specialisten uit het bloembollenvak zijn in het park meer dan 1 miljoen bloembollen handmatig geplant. Het expertenteam heeft rekening gehouden met de verschillende variëteiten, hun bloeitijden, kleuren en hoogtes.

De talrijke liefhebbers van voorjaarsbloemen kunnen genieten van meer dan 500 soorten, waarvan alleen al 400 soorten tulpen. Deze bloemenexpo is gerealiseerd dankzij de medewerking van belangrijke producenten en exporteurs van bloembollen en planten uit Nederland en België.

Het is nodig om op voorhand tickets te reserveren via de website van Floralia Brussels. Floralia Brussels zal rekening houden met alle coronamaatregelen. In het park wordt u verzocht een mondmasker te dragen.

Op zaterdag 18 april en zondag 19 april komen de gekostumeerde Venetianen elke bezoeker verrassen met hun nieuwste en indrukwekkende kostuums.

Data :  van 3 april tot 2 mei 2021

Openingsuren : van 10u00 tot 18u00. De kassa’s sluiten om 17u30.

Toegangsprijzen :

Volwassenen€ 14,00
Senioren (65 +) en gehandicapten, studenten€ 12,00
Kinderen (6-14 jaar)€ 5,00
Jonger dan 6 jaargratis
Groepen ≥ 10 personen€ 12,00 pp
Passe-Partout (Abonnement)€ 20,00

www.floralia-brussels.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.