Toparrangeurs geven Seasonal Trade Fair Naaldwijk en Florist Event Wow-effect!

De komende Seasonal Trade Fair en het gelijktijdig gehouden Florist Event beloven een ware beleving te worden voor de vakbezoeker. Nieuwsgierig hoe de bloemist het verschil kan maken ten opzichte van het geweld van supermarktaanbieders? En benieuwd naar de laatste trends op Floral Design?

Gedurende de openingstijden verzorgt FlowerFactor in samenwerking met FloraHolland een inspirerend bloemistenprogramma op het Inspiratieplein. Internationale topdesigner Pim van den Akker geeft samen met internationale collega’s een demonstratie. Zij zorgen dat alle zintuigen geprikkeld worden en maken een waar spektakel met sfeer en beleving. Kom op 18 en 19 maart langs in Naaldwijk en beleef het!

Naast de demonstraties worden er woensdagavond tussen 18.00 en 21.00 uur presentaties gegeven. Vitas Kersbergen (marktspecialist FloraHolland) geeft een presentatie over de consumenten ontwikkelingen in binnen- en buitenland. Vervolgens informeert Ivo van Orden (Bloemenbureau Holland) de bezoekers over hoe Bloemenbureau Holland de promotiecampagnes van de komende jaren laat aansluiten bij de consument.

Tot slot verrast toparrangeur Pim van den Akker het publiek met diverse demonstraties op het 120 vierkante meter grote Inspiratieplein. Hij gaat aan de slag met de producten die kwekers op de beurs tonen en die bloemisten gewoon in hun eigen winkel voorradig hebben. Bent u in- of verkoper van (tuin)planten, bloemist en/of heeft u een tuincentrum? Laat u op de beurs inspireren!

FloraHolland Seasonal Trade Fair Naaldwijk & Florist Event!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.