Toon je talent in Helleboruswedstrijd

Voor de 7de keer organiseert kwekerij Het Wilgenbroek de Helleborus Award. Een wedstrijd waarbij maximum 25 professionele floristen de kans krijgen hun creativiteit met Helleborus aan het licht te brengen. Ook jij kan meedoen!

Plantencentrum Het Wilgenbroek is een vooraanstaande Helleboruskwekerij met internationale faam. Het Wilgenbroek houdt zich intensief bezig met nieuwe selecties van Helleborus en heeft op dit domein faam bereikt. Elk jaar in de maand februari worden op de kwekerij opendeurdagen georganiseerd waarbij Helleborus in de kijker staat. Je kan er als bezoeker de nieuwste variëteiten van Helleborus bewonderen en ook aankopen. 

Daarnaast nodigen ze elk jaar een topflorist uit die creatief met Helleborus aan de slag gaat. Voor 2021 is de eer aan Belgisch kampioen Stefan Van Berlo. Rond het thema ‘Simplicity’ zal Stefan voor een schitterende creatie zorgen die een hele maand te bewonderen zal zijn.

Mieke Hoflack ©StudioPSG

Doe mee!

Ben je florist en wil je zelf graag deelnemen aan de Helleborus Award? Lees hier het wedstrijdreglement.

  • Inschrijven kan tot en met 31 januari per mail aan [email protected] met vermelding ‘deelname Helleborus Award 2021 ’.
  • Je afgewerkte Helleboruscreatie wordt verwacht op vrijdag 19 februari 2021.
  • Op 20 en 21 februari worden de werken in de kwekerij tentoongesteld.
  • De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 21 februari 2021 om 16u00 (wellicht digitaal)

Het internationale bloemenmagazine Fleur Creatief is al vanaf de eerste editie partner van de Helleborus Award en zorgt altijd voor een prachtige fotoreportage en de publicatie van een aantal geselecteerde werken! Hou de winter- of lente-editie zeker in de gaten!

Breng zeker ook een bezoekje aan kwekerij Het Wilgenbroek in Oostkamp in de maand februari! Je bent er van harte welkom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.