Tomorrowland 2014 opnieuw in de bloemetjes

Na de succesvolle doortocht van Floor op Tomorrowland 2013 sloegen Tomorrowland en Floor in 2014 opnieuw de handen in elkaar. Met een echte bloementent gedecoreerd door meesterbloemist Daniël Ost en een ‘Wall of Love’ vol bloemen lieten ze samen de 360.000 bezoekers twee weekends lang genieten van een feest met zon, muziek en véél bloemen.

‘The Wall of Love’ bestond uit een wand bekleed met mos en toefjes Gypsophila. Een reeks bloemenletters en een bloemenhart bekleed met een breed assortiment aan rozen, Gypsophila, anjers, Hypericum, Nigella en Amaranthus maakten de Wall helemaal af.

Net als vorig jaar toverde meesterbloemist Daniël Ost met steun van Floor de festivaltent ‘Garden of Madness’ om tot een heuse bloemenzee. Op vraag van de organisatie voorzag Ost de hele tent van een bloemenplafond, waardoor de plaats gevuld leek te zijn met een majestueus vuurwerk. Meer dan 30 personen gingen dagelijks voor dag en dauw aan de slag met 1.000 bamboestelen van 8 tot 10 meter, die gespleten en verwerkt werden tot ingenieuze constructies. Daarin werden duizenden Bromelia’s en Vanda’s geplaatst. In combinatie met de indrukwekkende lichtshow zorgde dit voor een prachtig tafereel.

Floor is de jongerencampagne van VLAM die bloemen en groen trendy wil maken bij jongeren.

www.floor.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.