Tijd voor Calla’s

Deze week neemt Simply Calla letterlijk de tijd voor moeders. Vanavond, 6 mei om 17.40u ,staat de Calla namelijk centraal in de moederdag-uitzending van  “Tijd voor Max”  op de Nederlandse Publieke Omroep 2  (NPO2).

Bloemiste Wilma Mesman zal tijdens het programma diverse boeketten binden en presenteren. Het worden bijzondere combinaties van Calla’s met andere mooie bloemen.

tijd voor max _ NPO2_SimplyCallaJuist naast andere bloemvormen komt de unieke stijl van de Calla goed tot zijn recht. Dat heeft ook de Duitse topbloemiste Uta Lorenz uit Limburg ervaren. Klanten van de Pyramide kunnen deze week niet om Calla’s en Moederdag heen. Bloemisten Petri Rijsdijk en Helma Janssen hebben ieder hun creativiteit omgezet in bijzondere presentaties met Calla’s verwerkt in kleine en grotere Moederdagboeketten.

Voorzitter Rick den Dulk van Simply Calla is verheugd met deze aandacht rond Moederdag: “Juist dit is het moment waarop bloemisten zich met hun boeketten kunnen onderscheiden. We laten hen graag ervaren wat de toegevoegde waarde van Calla’s kan zijn in een boeket.” Je vindt ook meer informatie op de website van Simply Calla.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.