TICA overgenomen door PW Markets

Op 10 mei 2016 heeft PW Markets, een onderdeel van Property Works, de lifestyle groothandel TICA overgenomen. Property Works is sinds 2009 actief binnen de zakelijke dienstverlening en consumentenmarkt en telt inmiddels met de recente overname van TICA vier grootschalige groothandelconcepten.

Advertising
 

Cash & carry concepten 

De firma’s van Property Works zijn ondergebracht in een aantal specialistische ondernemingen waaronder PW Markets. Trends & Trade Venlo maakte hier al deel van uit. Trends & Trade Venlo en TICA uit Uithoorn zijn twee grote lifestyle inkoopcentra op het gebied van Home, Gift, Garden en Fashion. Ze bedienen met hun cash & carry concept dezelfde klantengroepen maar zijn actief binnen een andere regio. Beide partijen kondigden eind vorig jaar al aan een mogelijke samenwerking te overwegen. De overname bleek veel voordelen en kansen te bieden voor de vraag-en aanbodzijde, onder andere op vlak van een gezamenlijk innovatiebeleid, marketing en automatisering.

Retail

Beide bedrijven beschikken door het bundelen van hun krachten gezamenlijk over 40.000 vierkante meter winkelvloer waar interieur- en exterieurproducten aangeboden worden aan de professionele wederverkoper waaronder interieurzaken, cadeauwinkels en bloemenzaken. Het aanbod wordt verzorgd door ruim 180 fabrikanten en importeurs bij Trends & Trade en 200 fabrikanten en importeurs bij TICA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: