The Eternal Flower : liefdesverklaring aan bloemen [BOEK]

Over een maand is het weer Valentijn. De perfecte gelegenheid om jouw liefde voor bloemen te verklaren. Het boek ‘The Eternal Flower’ zal jou daar gerust bij helpen.

Advertising
 

Koji Arai is één van die mensen die hun roeping en grote passie in het leven bij toeval ontdekten. Toen hij een job aannam in een bloemenzaak in São Paolo, deed hij dat vooral uit praktische noodzaak én om zijn Portugees wat op te krikken. De man kon amper een tulp van een roos onderscheiden, laat staan een boeket binden. Veel tijd om hem de bijzondere kneepjes en finesses van het bloemschikken bij te brengen was er niet, dus Koji Arai leerde het vak vooral door te stelen met zijn ogen. Hij bleek een uitzonderlijk talent.

De liefde voor planten, bloemen en floral design wakkerde aan tot een heuse obsessie. Terug in Japan werd hij floral designer en productontwikkelaar. De ontwerpen in dit boek staan evenwel los van zijn professioneel werk.

The Eternal Flower is zijn liefdesverklaring aan bloemen. Met dit boek wil hij een stem geven aan de schoonheid van hun kleuren, hun wonderbaarlijke excentriciteit, hun vormen, hun leven en dood, hun fragiliteit en elegantie en ze koesteren en bewaren voor de eeuwigheid. Koji Arai stelt zijn talent ten dienste van zijn geliefde bloemen, in de hoop zo veel mogelijk mensen te ontroeren met hun unieke eigenheid.

THE ETERNAL FLOWER
Auteur: Koji Arai
Fotografie: Kiyokazu Nakajima
Uitgeverij: Stichting Kunstboek
Formaat: 33 x 24,5 cm
€ 39,90 | 96 blz. | Engels/Japans

>> Bestel dit boek via fleurshop.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: