[BOEK] The bigger, the better: buitengewone bruiloften

Heb je ooit al oog in oog gestaan met een veeleisende Libanese bridezilla? Wij ook niet. En daar zijn we dankbaar voor. Libanese bruiden blijken immers te gruwelen van doorsnee bruiloften. Elke bruid wil een buitengewoon, op maat gemaakt huwelijk. Bij haar grote dag horen dan ook majestueuze bloemendecoraties. De mooiste, meest inspirerende bruiloften worden gebundeld in het boek “Floral Wedding Designs”. 

In samenwerking met verschillende getalenteerde Libanese floral designers en wedding planners, brengt Maha Maalouf jaarlijks het boek “Floral Wedding Designs” uit. In totaal zijn er al drie edities verschenen. Elke uitgave bevat meer dan 90 verschillende thema’s die op de gevoelige plaat zijn vastgesteld tijdens het bruidsseizoen (van mei tot oktober). Onder meer luxueuze trouwfeesten, bohemian bruiloften en country style huwelijken komen aan bod in ‘Floral Wedding Designs’.

Advertising
 

Van tafeldecoraties en de bruidsboeketten tot de entrees aan de kerk: elke creatie wordt van top tot teen in de kijker gezet. Meer dan 500 ijzersterke, kwalitatieve foto’s van de arrangementen brengen de trends en highlights van het jaar in kaart.Maar “Floral Wedding Designs” is niet louter een inspiratieboek. Naast de inspirerende foto’s herbergt het ook een schat aan nuttige informatie. Zo worden bij elk thema en iedere stijl de bijpassende kleurenpaletten besproken. Een streling voor het oog dus, maar ook een handzame leidraad om als florist zelf je plaatselijke bridezilla’s gelukkig te maken.

Floral wedding designs

Formaat: 35cm x 25cm – hardcover
Pagina’s: 240
Taal: Engels
Hier te verkrijgen: Fleurshop.be

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.