WIN tickets voor een gloednieuw Tendence!

Veranderingen op til voor de Duitse beurs Tendence, de beurs voor geschenken, wonen, interieur en decoratie. Naast een datumwijziging – Tendence vindt in plaats van eind augustus nu plaats van 24 tot en met 27 juni – zijn er ook inhoudelijke veranderingen doorgevoerd. Een van die vernieuwingen duid je best met stip aan op je agenda: het vierde International Floristry Congress zal dit jaar in Messe Frankfurt plaatsvinden. Daarom geeft Fleur Magazine ook 10 x 2 tickets weg! 

Tickets
Wil je kans maken op gratis tickets? Vul dan gewoon onderstaand formulier in. De wedstrijd eindigt op dinsdag 30 mei om 23.59 uur.

Advertising
 

Vierde editie International Floristry Congress
Voor de eerste keer zal het Internationaal Congres voor Floristiek plaatsvinden op de Duitse beurs. Onder het motto ‘Be inspired’, zullen meer dan dertig floral display designers uit tien verschillende landen en drie continenten de bezoekers trakteren op een staaltje inventiviteit, creativiteit en innovatie.  Ze zullen verscheidene etalages creëren die gebaseerd zijn op de huidige trends. Daarenboven zullen ze ook minutieus uit de doeken doen hoe de displays precies tot stand zijn gekomen.

Naast het etalagespektakel, kan je er ook terecht voor ander floraal moois. Onder andere voormalig wereldkampioen floristiek Stein Are Hansen (Noorwegen) en de Franse topflorist Frédéric Dupré zullen hun vakmanschap demonstreren tijdens een speciale show. Kortom, van eyecatching displays tot feestelijke boeketten: de organisatie garandeert een overvloed aan inspiratie.

Behalve het Congres, zal je in Galleria 1 van het Frankfurter complex ook lezingen kunnen bijwonen. Op zaterdag en zondag kan je voor elk seizoen een ladig ideeën die je zelf kan toepassen in je eigen winkel vergaren.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: