Tegen de muur, aan het plafond, op tafel: Globee kan het allemaal

Noem hem geen pot, maar een Globee. Met een simpele draai verander je zijn vorm en kan je je plantjes werkelijk overal aan bevestigen! In zijn vele kleurtjes ziet hij er bovendien ook nog eens geweldig cool uit ook!

Met de Globee kun je eindeloos combineren.

Advertising
 

Doordat de boven- en onderhelft verwisselbaar zijn, maak je de voor jou perfecte kleurencombinatie. En dat is niet alles. Ook plaats je jouw planten in iedere gewenste hoek: de opening is zowel schuin als recht te draaien. Daarbij wordt jouw Globee geleverd met een handig ophangsysteem. Zo customize je jouw Globee volgens jouw persoonlijke smaak en de laatste woontrends. Superveelzijdig

  • De Globee heeft een vlakke onderkant en kan gewoon old school op de vensterbank of op tafel worden geplaatst.
  • Door de bovenste helft van Globee te draaien, arrangeer je jouw plant in een schuine hoek. In een handomdraai hangt jouw Globee aan de muur. Als een levend kunstwerkje.
  • Jouw Globee is het vrolijkst als je hem ophangt aan het plafond. Of aan nog een andere Globee!


De Globee is beschikbaar in stijlvolle kleuren, mooi in combinatie (foto onder) of als twee afzonderlijke helften (foto boven).


Gezien op FLEURAMOUR

De Globee is het geesteskind van bloemen- en plantenspecialist Frank Timmerman, die jaarlijks als arrangeur exposeert op FLEURAMOUR. De voorbije editie liet hij de bezoekers even wegdromen bij een wondere plantenwereld vol kleurrijke Globees. Overdag en ‘s avonds telkens anders en sfeervol belicht met luchtzuiverende planten van Air So Pure.Echt bezig met duurzaamheid

De Globee is lokaal geproduceerd en gemaakt van duurzamere grondstoffen. Daarbij is het ontwerp zo gemaakt dat er met een minimum aan materiaal optimale stevigheid is gecreëerd.

Bedenker Frank Timmerman is daarnaast de drijvende kracht achter de GreenBee Foundation, die het belang van investeren in duurzaamheid overbrengt aan schoolkinderen. “We investeren in de toekomstige generatie met een lesprogramma waarmee we kinderen leren hoe ze voor hun eigen plant zorgen. En daarmee: hoe leuk en belangrijk het is om zorg te dragen voor een duurzame toekomst. Tijdens het lesprogramma vergroenen we binnenruimtes van scholen en de harten van een nieuwe generatie.”Interesse?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.