Take me back to summer

De benen hebben een kleurtje, de koffer staat terug veilig op zolder en de boekentassen werden weer bovengehaald voor het nieuwe schooljaar. Het is officieel… De vakantie is voorbij. Maar het zomergevoel kan nog even blijven voortduren. Ook in september en oktober kan je het zonnetje op je terras en in je tuin brengen met behulp van de kleurrijke Belgian Mums.

Advertising
 

De Mums zijn makkelijk te verzorgen en zijn verkrijgbaar in een eindeloos kleurenpalet. Ze voegen dat tikkeltje extra cachet toe aan het terras, de vensterbank en/of tuin, maar zijn ook geschikt om je interieur op te fleuren.

Heb je binnenkort nog een drink of tuinfeestje gepland? Dan zijn de Mums het ideale decoratiemateriaal. Je kan ze gebruiken op je tafel zodat ze je gasten hartelijk en kleurrijk welkom heten.

Daarnaast kan je ook verschillende Mums naast de tafel zetten zodat je bezoek even vergeet dat de vakantie voorbij is. Mix en match verschillende kleuren, groottes en potten om een gezellige en nonchalante sfeer te verkrijgen. Deze stijl past perfect in de Boho-trend die op dit moment heel populair is.

Met de Mums ga je ongetwijfeld een stralende en kleurrijke nazomer tegemoet.

>> belgianmums.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.