Rozen met chocolade topping

Zelfs überplayer Casanova verkoos chocolade als afrodisiacum boven champagne… Gebruik dus de aantrekkingskracht van het zwarte goud als je op de versiertoer gaat. Rozen met chocolade topping: wedden dat velen er wild van worden?

De bijzondere rozen van Vip Roses worden ‘gedipt’ in paraffine. Vervolgens worden ze versierd met disco-dip parels of hartjes. Eetbaar zijn ze niet, onweerstaanbaar des te meer!

Sweet like chocolate

Dame Blanche, Stracciatella, Sugar Love, Choco Love, Choco Pearl, Choco Dream, Cupcake Dream: hun namen klinken zowel verleidelijk als zoet. Indien de keuzestress zou toeslaan: geen paniek! Of je ze nu laat drenken in pure of witte chocolade, laat omhullen met een laagje roze en als extraatje kiest voor gekleurde spikkels of glinsterende parels… Met deze exclusieve rozen schiet zelfs de meest atypische Cupido recht in de roos. 

Houdbaarheid

Het vaasleven van chocoladerozen is hetzelfde als dat van onbehandelde rozen. Als de roos eenmaal haar vaasleven heeft bereikt, kan de bloemkop van de steel worden geknipt. De bloem zal nog zeker twee weken mooi blijven.

Valentine Roses

Vind je het idee wel leuk maar chocolade een beetje over the top(ping)? Zoek dan je toevlucht tot rozen met suikerdip! Bedekt met een flinterdun laagje suiker of gedompeld in paraffine zijn ook deze rozen superzoet en heerlijk om te geven. Deze in wax gedompelde rozen zijn een echte blikvanger in boeketten of in een doosje. Voor de suikerrozen gebruikt Vip Roses de soorten Avalanche, Dolomiti, Alphe d’Huez, Adalonia en White Naomi. Al even leuk voor Valentijn!

> viproses.com

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.