Succesvolle Open Days bij groothandels

Enkele keren per jaar zetten groothandelaars hun deuren open voor bloemisten, interieurontwerpers en decorateurs. Op die manier krijgen professionals een exclusieve kijk op de nieuwe collecties en genieten ze bovendien van een persoonlijke service.

In januari kon je in de showrooms van D&M depot, Quetzales, Rasteli, Serax en Walco Pottery terecht voor persoonlijk aankoopadvies en de nieuwigheden voor dit jaar.Deze opendeurdagen bieden je de kans om in informele sfeer de collecties te ontdekken met een hapje en een drankje er bij. De open days blijven in opmars. “We kunnen spreken van een succes”, legt Luc Steurs van Rasteli uit. “Het is de voorbije dagen al gezellig druk geweest.” Bezoekers krijgen dan ook een mooi overzicht van de nieuwe items. “Onze showroom leent zich ertoe om mooie en themagerichte kamers in te richten. Bovendien kunnen handelaars rustig hun tijd nemen om de collectie te bekijken en de details met ons te bespreken. Ze lopen rond of bespreken alles aan tafel met iets om te eten er bij.”
Een handig weetje: de meeste merken stellen hun deuren in dezelfde periode open. Aangezien de showrooms op maximum vijftig kilometer uit elkaar liggen, kan je er verschillende op één dag bezoeken.

Hou Fleur Magazine in het oog. In onze agenda kondigen we alle interessante opendeurdagen en beurzen aan.

www.dmdepot.be
www.rasteli.be
www.walcopottery.be
www.serax.com
www.quetzales.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.