Stijn Simaeys en Tomas de Bruyne: topnamen op Fleuramour

Als u het nog niet wist: Fleuramour wordt 20 jaar. Voor deze feesteditie hebben we Tomas De Bruyne en Stijn Simaeys uitgenodigd om een deel van de decoraties op zich te nemen. De Landcommanderij van Alden Biesen leent zich dan ook uitstekend voor prachtige decoraties en florale constructies. Tomas De Bruyne zal het binnenplein van het kasteel stylen, met onder andere duizenden prachtige Avalanche rozen. Om het feestgedruis goed weer te geven, liet Tomas al weten dat hij de elementen ritme, evenwicht, contrast, proportie en uiteraard kleur in zijn composities zal verwerken. Samen met heel wat helpende handen zal hij er ongetwijfeld een onvergetelijk kunstwerk van maken.

Bovendien zal Tomas enkele workshops geven tijdens dit feestelijk weekend. Samen met de studenten aan wie hij doceert aan het European Master Certification programma zal Tomas via verschillende ateliers en demonstraties aantonen hoe belangrijk vorming in de florale sector is.

Stijn Simaeys lichtte eerder al een tipje van de sluier van zijn plannen op Fleuramour. Stijn zal de kerk van de Landcommanderij voor zijn rekening nemen. Zijn doel is om een droomwereld te creëren waarin de bezoekers zich helemaal kunnen laten meeslepen door de indrukwekkende bloemencreaties. De zomerse bloemen zullen een sprookjesachtig tafereel vormen, met Stijn als boeiende verteller.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.