Steun Rode Duivels en Oranje met speciale EK-boeketten

De voetbalkoorts stijgt naar een hoogtepunt. Laat deze unieke kans niet voorbij glippen om ook jouw graantje mee te pikken!

Nu de meesten hun EK-gadgets allang gekocht hebben, kom jij op de proppen met iets nieuw en origineel: EK-boeketten! Een combinatie van zwart-geel-rode rozen voor alle Belgische liefhebbers van Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne. Heb je een bloemenwinkel in Nederland? Pak dan uit met oranje-rood-wit-blauwe ruikers voor de aanhangers van het Nederlands elftal. En natuurlijk maak jij aangepaste boeketten voor de Portugese bewonderaars, de Franse fanatici en de Italiaanse tifoso. Welke voetbalfreak wil zo’n boeket nu niet (cadeau krijgen) op zijn salontafel?

Advertising
 

Een aangepast boeket voor elk land

Verkrijgbaar bij Vianen Flowers

Onder het motto ‘Wees trots op jouw kleuren’ stelde SK Roses een verzameling EK-boeketten samen. Make-Upz is een unieke decoratie op de rozen van SK Roses, waarbij gebruik wordt gemaakt van materialen die niet schadelijk zijn voor het milieu, de consument of de rozen. De materialen waarmee de Make-Upz op de roos zijn aangebracht, werden uitgebreid getest door officiële keuringsinstanties op de houdbaarheid tijdens het transport en het vaasleven bij de bloemist en de consument. Met de Make-Upz toevoeging op de rozen worden de contouren van de bloem mooi geaccentueerd.

De rozen worden te koop aangeboden bij Vianen Flowers.

Neem contact op voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.