Waar staat het grootste ijsboeket ter wereld? [UPDATE][VIDEO]

In Moeskroen werd op zaterdag 4 februari het grootste ijsboeket ter wereld onthuld door de Gentse kunstenaar Frank De Conynck.

De creatie bestaat uit een enorm ijsblok met daarin een rozencompositie van 2m50 bij 2m50 in de vorm van een hart. “Het idee is ontstaan samen met Lien Gellynck, bloemenkunstenares (Body of Flowers) en decoratrice bij Famiflora, met wie ik reeds eerder kunstwerken gemaakt heb. Het leek me passend om dit grandioos ijsboeket te tonen in het grootste tuin- en decoratiecenter van België”, aldus Frank De Conynck. Een deurwaarder zal de recordpoging ter plaatse komen vaststellen.

De Conynck creëerde al meerdere ijssculpturen voor onder andere Prins Albert van Monaco, Leonard Cohen, Justine Henin, Dries Van Noten (catwalk in Parijs), Harbin China ‘Stad van ijs’, en zelfs voor The Rolling Stones.

 Naast de spektakelwaarde van het ijsboeket is er nog een extraatje voor de bezoekers voorzien. Die maken namelijk kans om één van de vele cadeaucheques te winnen die in het ijsblok verwerkt zitten.

Wie deze romantische recordpoging niet wil missen, moet zich op zaterdag 4 en zondag 5 februari naar Famiflora in Moeskroen begeven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.