Sprookjeshuwelijken in ‘Bloemen & Feesten’ [NIEUW BOEK]

Het nieuwe inspiratieboek ‘Bloemen & Feesten’ van Jan De Ridder en Nadine Winten is deze week van de persen gerold. Bekijk hier beelden!

Een mediterraan trouwfeest op een Toscaanse heuvel. Een galanacht vol glitter en glamour. Of een huwelijksbal uit duizend-en-een-nacht. Topflorist Jan De Ridder maakt dromen waar. Zijn pas uitgebrachte boek ‘Bloemen & Feesten’ bundelt al zijn meesterwerken. Een must have voor iedereen die van huwelijks- en feestdecoratie houdt.

Alle soorten trouwfeesten

Het boek is een pareltje met prachtige foto’s. Ideaal om je onder te dompelen in de wondere wereld van de feestdecoratie. Perfect ook om inspiratie op te doen voor diverse soorten bruiloften.

“Veel mensen dromen van een bijzonder trouwfeest maar de invulling daarvan verschilt per koppel. Voor een huwelijk in zuiderse sfeer zijn we eens naar Toscane getrokken. Maar, het is niet omdat je in het buitenland trouwt, dat alles met goud moet bekleed zijn. Integendeel, dat feest heb ik bewust heel naturel gehouden. Op een heuvel, onder een boom, met licht versierde tafels.”

Ook voetballers Christian Benteke en Jelle Vossen passeren de revue. “Het waren bijzondere bruiloften, maar ook weer compleet verschillende stijlen. Christian Benteke en zijn vrouw wilden een feest in Dubai. Met veel blingbling, glitter en glamour. Bij Jelle Vossen zat er ook pit in maar voelde je de warme, Limburgse gemoedelijkheid. Zij trouwden bij een kasteel met zicht op de wijngaarden.”

Passie en kennis

Waarom mensen het boek ‘Bloemen & Feesten’ moeten kopen? “De foto’s spreken hopelijk al voor zich”, lacht Jan De Ridder. “Al geef ik bij elk feest tekst en uitleg, zodat je als florist nog extra kennis opdoet. Daarnaast wil ik vooral mijn passie overbrengen. Tonen welke kanten je allemaal uit kunt met dit prachtige beroep.”

>> Bestel hier het boek ‘Bloemen & Feesten’

 

BLOEMEN & FEESTEN
Auteurs : Jan De Ridder (florist) en Nadine Winten (feestarchitecte)
Inhoud: 208 blz. | 29 x 29 cm
Talen: Nederlands, Engels
Prijs: € 49,90

©Bloemen & Feesten, Jan De Ridder & Nadine Winten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: