Sprankelende bloemenkroontjes voor communie- & lentefeestjes

Joepie, de lente is officieel begonnen! Dat betekent mooi weer, veel bloemenpracht en lachende kindergezichtjes op communie- en lentefeestjes!

Advertising
 

Freelance-floriste Josefien Goethals is gespecialiseerd in frisse, creatieve en dromerige bloemwerken. In haar bloemenatelier MiFleur in Kruishoutem organiseert ze workshops. Zaterdag 23 maart pakt ze uit met een tutorial ‘bloemenkroontjes maken’.

Josefien Goethals

“Het thema is us time. Moeders en dochters, meters en metekindjes, oma’s en hun kleinkinderen komen in deze ‘flower crown workshop’ samen bloemenkroontjes maken.”

Josefien begeleidt de duo’s. Daarna vindt een professionele fotoshoot plaats van kinder- en gezinsfotograaf HappyShoots. “We bieden dit concept aan om het moment enerzijds en de vergankelijkheid van een bloemenkroon anderzijds te vereeuwigen. Veel mensen laten de foto vergroten of gebruiken deze voor een uitnodiging of bedankkaart.”

Het initiatief levert alvast prachtige plaatjes op.

Ook voor volwassenen

Een idee misschien voor jou? “Ik denk wel dat floristen met bloemenwinkels ook zo’n workshops kunnen organiseren, als ze de tijd en de ruimte hebben. Of nog beter: als ze zo’n workshop kunnen laten doorgaan in de studio van een lokale fotograaf”, geeft Josefien goede raad. “Zelf werk ik samen met verschillende fotografen. Samenwerkingen zijn, als bloemenatelier en als nieuweling in de streek, zeer goed voor bekendmaking.”

Uiteraard kan je ook een workshop bloemenkroontjes organiseren voor volwassenen. “De volwassen versie wordt vaak voor een bachelorette (vrijgezellenfeest, red.) gevraagd.” Pret en leuke foto’s verzekerd!


Fotografie: Elke Emmanuel, Josefien Goethals & Crealief

>> mifleur.be

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.