Spectaculaire lievelingsbloemenshow ‘A Floral Affair’ door Bas Kosters

Op 21 oktober lanceerde Mooiwatbloemendoen.nl in een unieke show door ontwerper en kunstenaar Bas Kosters de vijftien meest favoriete bloemen van het seizoen. Bekijk de beelden gallerij.

Vijftien mannelijke modellen, getooid in bloemenprint en outfits van echte bloemen, vormden een spectaculair slotbeeld als levende kunst- en mode installatie in een prachtige stijlkamer op de Herengracht in Amsterdam. ‘A Floral Affair’ was het officiële startsein voor de Lievelingsbloemcampagne, waarbij vriendinnen getest werden of zij elkaars favoriete bloem kennen en voor de gelegenheid zelfs bloemen mochten plukken van de lijven van de modellen.

And ‘A Floral Affair’ it was…

De mannelijke modellen, die elk één bloem symboliseerden, lieten zich na de show, en geheel in lijn met de campagne ‘Vriendinnen kennen elkaars lievelingsbloem’, letterlijk de bloemen van het lijf plukken. De onlangs gelanceerde applicatie op Mooiwatbloemendoen.nl ondersteunt deze actie door vriendinnen uit te dagen elkaars lievelingsbloem te raden. Het plukken van de modellen zorgde voor veel bekijks en stond symbool voor deze campagne. De najaarseditie van de mede door Europese Unie gefinancierde campagne loopt tot en met 9 november 2014.

One-time-only collectie
Ontwerper en kunstenaar Bas Kosters, bekend van zijn figuratieve en uitbundige designs, liet zich speciaal voor de presentatie inspireren door de vijftien lievelingsbloemen van het seizoen. De creaties zijn een eclectische, kleurrijke mix van bloemen, een speciaal voor het project ontwikkelde bloemenprint en uitgesproken vormen waarbij ieder model één van de lievelingsbloemen representeerde. Om de ontwerpen letterlijk tot een levende pluktuin te brengen, werkte Kosters samen met de master florists van The Wunderkammer. Bas Kosters zelf presenteerde de show door als ‘lady-speaker’ de modellen aan te kondigen en uitleg over de creaties te geven

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.