Snij-Kalanchoë: nieuw product verkrijgbaar bij Barendsen

Iedereen kent de Kalanchoë wel, maar sinds kort is er nu ook de langstelige snijvariant, door kweker Stefan Slijkerman ontwikkeld.

Daarvoor moest Stefan Slijkerman terug naar de oldschool soorten die het in zich hebben om lange, strekkende bloemen te geven. Vol enthousiasme stortte hij zich op zijn nieuwe doel. En met succes! Na vier jaar kon hij de eerste snij-Kalanchoës in de markt zetten. Net als bij de planten hecht Stefan enorm grote waarde aan houdbaarheid en kwaliteit van het product.

Advertising
 De snij-Kalanchoë werd uitgebreid getest. Niet alleen op houdbaarheid, maar ook met verschillende bloemen, om te kijken of de producten samengaan.Ontdek hier de langstelige snij-KalanchoësBarendsen, de ideale bloemistenpartner

Je kan deze snij-Kalanchoë kopen bij Barendsen, een bekende naam in de branche. Als middelgrote importeur en exporteur van snijbloemen, en al meer dan 110 jaar gevestigd in Aalsmeer, staan ze bekend om hun gedegen vakkennis en uitmuntende service. Omdat Barendsen ooit zelf begonnen is als orchideeënkwekerij heeft het bedrijf veel tijd en moeite geïnvesteerd in het onderhouden van goede relaties met hun leveranciers: de kwekers. Zeker nu het grootste deel van de inkopen digitaal gebeurt en het gekochte product niet altijd fysiek aanwezig is op het moment van aankoop, is het heel belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de herkomst van de producten.Meer info nodig?

Voor meer achtergrondinformatie over producten en kwekers, kijk dan gerust even rond op www.florapodium.com of contacteer één van de verkopers van Barendsen, die kunnen je altijd van dienst zijn met goed advies!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.