Smithers-Oasis lanceert meest revolutionair product sinds steekschuim

Er komt een gloednieuw en revolutionair product op de markt voor het bloemschikken. Smithers-Oasis pakt vandaag uit met OASIS® TerraBrick Floral Media, “de meest belangrijke uitvinding in de floral design sinds het steekschuim”. Het heeft een uitstekende waterabsorptie, kan van alle kanten worden vormgegeven en is gemaakt van plantaardige, hernieuwbare kokos en een composteerbaar bindmiddel.

“Smithers-Oasis is zeer enthousiast over dit product,” zegt Robin Kilbride, President en CEO van Smithers-Oasis. “Ons onderzoeksteam werkt al jaren aan de ontwikkeling ervan en wij geloven dat OASIS® TerraBrick Floral Media de meest impactvolle uitvinding is op het gebied van bloemsierkunst sinds de creatie van OASIS® Floral Foam in 1954.”

Advertising
 

Dit is de meest impactvolle uitvinding sinds het steekschuim in 1954″

“OASIS® TerraBrick Floral Media voldoet aan alle eisen.” Het product is niet alleen gecertificeerd als ‘OK compost HOME’ en ‘OK compost INDUSTRIAL’, maar biedt ook een stevige basis voor het maken van floral designs. Het product kan op maat worden gesneden of kan worden gebruikt op een schaal of bord, zodat het kan worden gezien en opgenomen in het ontwerp.

“We hebben het product uitgebreid getest in een aantal van onze onderzoekslaboratoria. Dit product biedt een zeer goede houdbaarheid van de bloem en voldoet aan de andere strenge testnormen die wij voor al onze producten vaststellen. Natuurlijk hebben we onze tests niet alleen in onze laboratoria uitgevoerd, maar ook bij bloemstylisten over de hele wereld.”

OASIS® TerraBrick Floral Media wordt gelanceerd in de Verenigde Staten, Canada en Europa.

In tussentijd kan je terrabrick.oasisfloral.com bezoeken om meer te weten te komen over het product.

Meer info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.