#Shareyourlovewtihflowers tijdens de Canal Pride

Onder de noemer  ‘Share your love with flowers’ vaart er ook dit jaar een boot vol prachtige bloemen mee tijdens de Canal Pride op 6 augustus. Het thema van 2016 is JOIN. De Canal Pride maakt onderdeel uit van de Europride en vindt plaats in Amsterdam van 23 juli tot en met 7 augustus.

Royal FloraHolland is partner van de Europride 2016 als vervolg op het succes van de ‘Share Your Love With Flowers’boot die in 2015 deelnam namens de sierteeltsector. Met zo’n 600.000 bezoekers uit binnen- en buiteland en een enorm publieksbereik, geschat op 2,5 miljoen,  past dit partnership in de strategie van Royal FloraHolland.  “Met de sponsoring van de boot delen we met een divers en international publiek de boodschap dat bloemen voor iedereen de manier zijn om je liefde te delen”, aldus Royal FloraHolland .

Cupido op  ‘Garden of Eden’ boot
De boot staat in het teken van ‘Garden of Eden’, het aardse paradijs waarin vrijheid gevierd wordt. Het paradijs wordt bloeiend weergegeven door palmen, varens, phalaenopsis, klimop en creatief gestylde palmen van schors, groen en bloemen. Op de boot zal een eigentijds romantisch bloemwerk te zien zijn. Adam en Adam en Eva en Eva zijn twee gelukkige ‘bewoners’ van de garden of Eden omringd door 20 Cupido’s.

RoyalFloraHolland_Europride_Join_the_Cupidab - extra instafilter2

Voor de aankleding van de boot en de campagne werken meerdere partijen samen. Royal FloraHolland, LM Flower Fashion, Mirakuleus, Sion en natuurlijk de kwekers die de prachtige bloemen sponsoren. Met de bloemenboot laten we de veelzijdigheid zien van de Nederlandse sierteeltsector.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.