Sfeervolle bloemenpracht op Vogue Flower Market

Op zaterdag 3 juli en zondag 4 juli vond de derde editie van de Vogue Flower Market plaats, georganiseerd door toonaangevend modemagazine Vogue in samenwerking met Chanel. In de beeldschone tuinen van het Rijksmuseum in Amsterdam konden bezoekers genieten van Vogue’s bloemenwereld en de exclusieve lancering van de Chanel Factory 5-collectie.

LM Flower Fashion Productions heeft in samenwerking met FM Group voor een weelde aan bloemen vanuit diverse kwekers gezorgd. In de stijl van Chanel werden de bloemen in witte en groene kleuren met een tint oranje gestyled.

Zo was er de Vogue bloemenwand als photobooth met daarin snij-hortensia’s, rozen, pioenen, gerbera’s, freesia’s, lelies, alstroemeria’s, chrysanten, anthuriums, gipskruid en calla’s. Een eyecatcher van opgestapelde manden met daarin witte hortensia planten was het entree naar de Vogue Store, die de gehele dag geopend was met modieuze items.

In het Vogue Cafe werden drinks en lunch geserveerd tijdens muziekoptredens van jonge, talentvolle artiesten. De microfoon was gestyled met gipskruid en oranje gerbera’s.

De bezoekers konden zelf een Vogue boeket samenstellen om mee naar huis te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.