Seduction of Passion door Tomas De Bruyne

Het thema van het laatste AIFD Symposium dat plaatsvond in Las Vegas tijdens de zomer van 2013 was Passion. Een ideaal thema voor Tomas De Bruyne die ervan overtuigd is dat we de klanten met onze bloemen kunnen verleiden en dat bloemen een ideale manier zijn om te communiceren en emoties uit te drukken.

Passie helpt ons bovendien om hindernissen te overwinnen en om de wereld te zien als een plaats met enorme mogelijkheden. Zijn presentatie voor het Symposium heette dan ook ‘The Seduction of Passion’. Daarna hield Tomas in het World Market Center nog een tentoonstelling en werd de nieuwe Gloriosa Rothschildiana ‘Tomas De Bruyne‘ onder de doopvont gehouden.

Deze Gloriosa is een nieuwe variëteit van extreme schoonheid. Ze heeft een rood-oranje kleur, sterke bloemblaadjes die geel omrand zijn en stengels met veel bloemen. De bladeren zijn rond en bleekgroen. Het is een telg van de Gloriosafiel Richard van Ruiten, die een grote bewondering heeft voor het innovatieve werk van Tomas De Bruyne, in het bijzonder met Gloriosa’s.

Princess Nora, de echtgenote van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins van Saoedi Arabië werd meter van de Tomas De Bruyne Gloriosa, een hele eer en aanmoediging voor Tomas!

Gloriosa is de diva onder de bloemen volgens Tomas. Daarom was Las Vegas de ideale plaats om haar voor te stellen. Ze verdient een plaatsje op het podium en ze schittert onder de schijnwerpers. Naast heel wat andere bloemen kreeg de Gloriosa dus een heel belangrijke plaats tijdens de florale presentatie van Tomas op het symposium.

Tomas is van plan om ‘zijn’ Gloriosa in zijn creaties in een bijzonder licht te stellen en wil zo haar kwaliteiten aan collega’s voorstellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.