Schiphol verwelkomt reizigers met anthurium

Met een bosje hartvormige anthuriums kregen duizenden terugkerende vakantiegangers op Schiphol een hartelijk welkom.

Met het fleurige onthaal op 24 en 25 augustus werden de reizigers bedankt om via de Amsterdamse luchthaven te hebben gereisd. Met de zonnige anthuriums kunnen zij het vakantiegevoel thuis nog even vasthouden. Op donderdag 24 augustus landden 78.000 mensen op Schiphol. Op vrijdag 25 augustus keerde een recordaantal van ruim 80.000 vakantiegangers terug. De actie is een initiatief van Schiphol in samenwerking met de Nederlandse anthuriumkwekers.

Advertising
 

Lang houdbare bloemen
Anthuriumambassadeur Claudia Broch: “Bij thuiskomst is het ontzettend leuk om verrast te worden met een ‘welkom thuis’-boeket. Speciaal voor deze actie hebben we boeketjes samengesteld van verschillende anthuriums in zomerse kleuren. Van de lang houdbare bloemen kunnen de thuiskomers nog wekenlang genieten.” Bekijk het filmpje hier.

In de komende periode organiseren de anthuriumkwekers meer leuke en verrassende acties. De eerstvolgende wordt in zowel Nederland als Duitsland gehouden en staat in het teken van de Hartstichting. De verkoopopbrengsten van (hartvormige) anthuriumplanten en -bloemen worden via de Nederlandse en Duitse Hartstichting aangewend voor nader onderzoek om hart- en vaatziekten bij vrouwen te genezen en te voorkomen.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: