Ruim 1.500 exposanten uit 50 landen inspireren op de IPM beurs

Op deze grootste internationale sierteeltbeurs ontdekt u de laatste trends en innovaties. De beurs trekt naar verwachting 60,000 bezoekers afkomstig uit 100 landen.

Van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 januari 2015 vindt in Essen de IPM plaats. De grootste internationale sierteeltbeurs in Duitsland, de belangrijkste markt voor kamer- en tuinplanten in Europa. Op de IPM ontdekt u de laatste trends en innovaties. Ruim 1,500 exposanten uit 50 landen presenteren zich op de beurs die naar verwachting 60.000 bezoekers afkomstig uit 100 landen aantrekt.

FloraHolland organiseert dit jaar weer het Holland Collectief, een cluster van Nederlandse sierteeltbedrijven, en het Kwekerspaviljoen waar FloraHolland dit jaar zelf ook gepresenteerd is. Het Holland Collectief is aanwezig in Hal 1 en valt op met haar vernieuwde Holland uitstraling. Het Kwekerspaviljoen vindt u in het Holland Collectief. Hier verrassen de FloraHolland kwekers de bezoekers met hun producten.

Op de Noviteiten muur wordt een tiental nieuwe bloemen en planten getoond en de vier winnaars van De Glazen Tulp Award 2015, de beste noviteitenintroductie van 2014. Welke dit zijn wordt 15 januari bekend gemaakt.

www.ipm-essen.de

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.