Rozenfeest op 27 juni in Kortrijk

“Rozenfeest, waar fleurige kleuren bloeien” dompelt jong en oud onder in de wereld van fleurige kleuren en geurende rozen. Het Rozenfeest bezoeken kan gratis en zonder reservatie.

Provincie West-Vlaanderen, Stad Kortrijk en Inagro zetten de kleurenpracht van de rozen in de tuin in de kijker. Via verschillende coronaveilige kijk- en knutselactiviteiten maken bezoekers kennis met alle aspecten van de roos. Ze leren kleuren te combineren via een kleuranalyse en ontdekken wat kleuren betekenen in de wereld.

Gepassioneerde gidsen nemen bezoekers op sleeptouw en speuren naar de ruime flora in Kasteelpark ’t Hooghe. Creatievelingen leven zich uit in de workshops broches maken in stof, bloemen knutselen in papier, pottenbakken en bloemschikken. Een hoeveproducent voorziet bezoekers van (zoete) hapjes en er is een bar met verfrissende drankjes.

Het Rozenfeest vindt plaats in de Internationale Rozentuin van Kasteelpark ‘t Hooghe, Doorniksesteenweg 218 in Kortrijk. Bezoekers zijn welkom van 10 tot 17 uur. Toegang is gratis en zonder reservatie. Meer informatie is te vinden op www.inagro.be/rozentuinkortrijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.