Rozen gestyled in sexy reclamecampagne

Muchachomalo is een fabelachtig jong lingeriemerk bedacht door een getalenteerd en gemotiveerd team van ontwerpers en kunstenaars. Alle unieke en handgemaakte prints in de 2015 Muchachomalo collectie zijn geïnspireerd door verschillende verhalen. De Avalanche collectie van Meijer Roses is te zien in de campagne van het lingeriemerk.

Muchachomalo werd geïnspireerd door het verhaal van Marie Antoinette (1755-1793), aartshertogin van Oostenrijk en gemalin van Lodewijk XVI . Voor de campagne werd een ode gestyled aan haar schoonheid die helaas in 1793 eindigde op het schavot. De Avalanche collectie van Meijer Roses is te zien in deze Muchachomalo campagne. De combinatie van de witte Avalanche samen met de zacht rose Sweet Avalanche en de champagnekleurige Pearl Avalanche werd gestyled in een zoete setting van een moderne Marie Antoinette.

Meijer Roses
Meijer Roses is een modern bedrijf gespecialiseerd in de productie van de grootbloemige Avalanche rozen. De Avalanche collectie van Meijer bestaat uit de witte Avalanche, de zachtroze Sweet Avalanche en de champagnekleurige Pearl Avalanche.

www.meijerroses.com – www.muchachomalo.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.