Pink pots van D&M DECO: rozer dan roze

Het Belgisch decomerk D&M DECO neemt in elke collectie één opvallende trendkleur op. Dit voorjaar is dat roze, in verschillende tinten en materialen. Denk aan bloeiende bloesems, vrolijke lentejurken, zoete limonades of cocktails: roze is dé kleur om het voorjaar in huis te brengen.

HURL

RRP HURL: verschillende formaten van €4,50 tot €17,75

Met de potten in verschillende afmetingen en zelfs hangende potten van de HURL collectie, beschikbaar in vrolijke kleuren als roze en pistache, vrolijk jij je interieur instant op. Het design is simpel, maar krijgt een speelse touch dankzij het smalle randje op de bodem van de pot.

Advertising
 


 

RRP HURL: verschillende formaten van €4,50 tot €17,75

HOVER

RRP HOVER kom: €40,25

Dit keramiek aardewerk, gemaakt in Portugal, is beschikbaar in verschillende zachte kleuren. Met dit zonnige roze, maar ook pistache en crème fleurt HOVER elke kamer op. 


 

BANDEAU

RRP BANDEAU vaas: €16,70

Elke vaas en bloempot uit de BANDEAU collectie is uniek en speels. De prachtige afwerking is het resultaat van vaardig handwerk: het basisaardewerk krijgt eerst een mat zandglazuur, dat na droging een tweede, glanzende glazuurlaag krijgt. Naast deze frisse roze kleur vind je BANDEAU ook in de kleur crème.  

Ook nieuw

CAPRICE (€7,90, andere formaten: €6,80 tot €14,95) – FRANK (€19,70, andere formaten: €7,60 tot €38,85) – FILLET (verschillende formaten, van €5,20 tot €19,90)

www.dm-deco.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.