Riditti zoekt floristen die ook in Wallonië leveren

Lever je ook bloemen in Wallonië en zou je graag je omzet verhogen? Riditti is op zoek naar professionele floristen die kwaliteitsboeketten vervaardigen en die de bestellingen punctueel afhandelen en ter plaatse leveren.

Riditti werkt in Wallonië met een groep commerciële contacten die hun klanten graag een ‘verrassingsboeket’ willen aanbieden. In Vlaanderen hebben al meer dan 35 floristen zich aangesloten bij dit nieuw marketingplatform. Dankzij het partnership met Vertico IT Solutions ontvangen deelnemende bloemisten de Riditti-bestellingen automatisch in het Flowerline-kassasysteem.

Het leuke aan dit concept is dat de ontvanger van het boeketje bloemen niet weet van wie deze afkomstig zijn. Ook de florist heeft er geen idee van. Hij weet enkel waar en wanneer hij het verrassingsboeket moet leveren. De gelukkige kan de identiteit van de mysterieuze schenker enkel via internet achterhalen, met de code die tevoorschijn komt op het bijhorende krabbiljet. Vandaar de slogan: ‘The secret gift that makes your day’.

Werk je in Wallonië of op de taalgrens en heb je interesse om één van de eerste bloemisten te worden met deze B2B-exclusiviteitsvorm in jouw regio? Stuur dan een e-mail naar: [email protected].

 

 

 

Beste groeten,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.