Van Remoortel NV en PW Markets slaan handen in elkaar

Groothandels Van Remoortel NV en PW Markets – twee B-2-B cash & carry formules in home, gift & garden artikelen in België en Nederland – bundelen de krachten voor de ontwikkeling van een nieuwe B-2-B cash&carry formule in hun branche voor de Belgische en Noord-Franse markt. Van Remoortel is eigenaar van een groothandel en een cash & carry marktplaats in het Belgische Belsele. PW Markets omvat onder meer de Nederlandse cash & carry concepten Trends & Trade, FashionExtras en TICA.

Advertising
 

Vanaf 1 oktober 2016 zullen beide partijen samen een vernieuwde cash & carry-formule realiseren waarin een vijftigtal fabrikanten en importeurs uit binnen-en buitenland uit de Home, Gift & Garden wereld hun goederen in een eigen shop-in-shop aanbieden in een cash & carry van een totale vloeroppervlakte van 9.500 m²te Belsele (B). Daarnaast breiden ze hun aanbod uit met een shop-in-shop van 1000 m² waar ongeveer 25 mode-exposanten hun producten aan op het gebied van modeaccessoires, kleding, juwelen en verzorgingsproducten zullen uitstallen.

Trends & Trade Venlo en TICA  (NL) en Van Remoortel Belsele (B) zijn groothandelsconcepten volgens het ‘cash & carry’-principe. Op 10.000 tot 20.000 vierkante meter winkelvloer worden interieur- en exterieurproducten aangeboden aan onder andere interieurzaken, cadeauwinkels en bloemisten in de directe regio’s.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: