Reis mee & leer van Fleur Creatief designers in Duitsland

ECT Travel nodigt je uit voor een florale workshop met Fleur Creatief ontwerpers Brigitte Heinrichs, Ursula Wegener en Tino Hoogterp in Duitsland! Afspraak van 21 tot 26 november 2021.

Je verblijft in het Florist Park, een 200 jaar oude, omgebouwde boerderij. Nu school en thuisbasis van het Fachverband Deutsche Floristen, de officiele organisatie van de Duitse sierteeltindustrie. Je bent vanaf het eerste begin ondergedompeld in bloemencreativiteit. De workshops en presentaties zijn in het Engels.

Advertising
 

De highlights van het programma:

? Workshop (hele dag) in het Florist Park met Brigitte Heinrichs. Ze won talrijke prijzen met haar creaties. De stijl van Brigitte is “ontwerp en natuur”. Als internationale topontwerpster zal ze je laten zien hoe ze de mooiste ontwerpen van het seizoen creëert. 

? Demonstratie en workshop met Ursula Wegener, een van de pioniers van Florist Park. Ursula startte de eerste school voor bloemisten in Duitsland. “Nieuw en Natuur” is het focus van haar creaties. 

? Workshop (halve dag) met Tino Hoogterp. Tino werkt graag met alle mogelijke materialen. Ook ongebruikelijke zoals rijst papier, nori papier en beton. Hij beschrijft zijn creaties als een “onconventionele mengeling van kunst, industrieel ontwerp en een diep respect voor de natuur” 

? Bezoek aan de enige bloemenveiling in Duitsland. Veiling Rhein – Maas in Straelen. 

? Bezoek aan twee bloemenwinkels. Ontmoet de eigenaren. 

? Stadsrondrit in Düsseldorf met gids. 

? Bezoek aan de gezellige kerstmarkten van Düsseldorf, Oberhausen en Essen. 

Vlucht London Heathrow – Düsseldorf, of begin de tour in Düsseldorf. 

Het maximale aantal deelnemers is beperkt. Reageer dus snel! 

» Ik ga mee op workshop met de Fleur Creatief designers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.