Rasteli pakt uit met 4 trends

De factor kleur is voor Rasteli de rode draad in zowat alles wat gebracht wordt. Door de jaren heen werd Rasteli toonaangevend, zeker ook als het over kleuren gaat. Rasteli brengt 3 basisassortimenten: kaarsen, aardewerk en glas. Nog boeiender wordt het geheel dankzij vele verrassende zijsprongetjes. Maak kennis met de vier trends van het voorjaar van 2021.

TREND 1

We merken dat er steeds meer oog is voor de makers van een product.

“MAKERS MINDS MATTER”

We letten erop dat de dingen die we in huis halen laten voelen dat de maker er als eerste vreugde aan beleefde. We willen eerlijk werk, pure vormen, de juiste materialen en faire handel.


TREND 2

2021 is een jaar waarin we terug willen feesten – we gaan dubbel feesten. Dat doen we graag zo veel mogelijk buiten, in de tuin.

We kiezen voor bloemen en kaarsen in uitbundige kleuren en willen zon en vakantie voelen. Tuinkaarsen in mooie aardewerk potten. Drijfkaarsen die zwemmen in transparante heldere schalen zijn volledig terug. Ook mooie lange tafelkaarsen en kaarsen in windlichten verschijnen op de tafels.


TREND 3

We willen kleur, eerder tintjes, in glas, in keramiek en in kaarsen. Tinten die vloeiend samengaan met gedroogde bloemen en het natuurlijke groen van vandaag. De kaarsen van Rasteli in bijenwas kleurden het najaar 2020 al heel mooi. Deze kleur krijgt nog verrijkende steun met een nieuwe kleur die we omschrijven als botercake. Wij combineren al dit moois verder met de kleuren moonstone en portobello.

Ook de combinatie van botercake met de frisse kleur seafoam en vele oogstkleuren zorgt voor een mooi geheel.

• De nieuwe kleur botercake is kaarsenkleur nr 90
• Bijenwas is kaarsenkleur 57
• Moonstone is kaarsenkleur 53
• Portobello is kaarsenkleur 50
• Seafoam is kaarsenkleur 17


TREND 4

Mensen willen alles kunnen zien, alles kunnen kiezen, alles kunnen kopen. Het is niet mogelijk voor een klassieke winkel om het volledige assortiment van Rasteli in huis te hebben. Digitalisering biedt mogelijkheden. Rasteli werkt aan een samenwerkingsformule met haar klanten om ook op dit vlak mogelijkheden te realiseren.


Rasteli brengt trends in de juiste kleur

Rasteli begon in 1975 als verdeler van de kaarsen van het Nederlandse Molca. Deze kwaliteitskaarsen vonden hun weg naar de mooiste bloemen- en decoratiewinkels. Na het verdwijnen van Molca in 2005 werd gestart met een eigen kaarsenatelier en lanceerden we het nieuwe merk LUZ Your Senses.

Het nieuwe merk was meteen een schot midden in de roos. Het zichtbaar artisanale werk, de beste kwaliteit en het unieke kleurenpalet… Dit had werkelijk nog niemand gezien. Het atelier werd overrompeld door vele enthousiaste bestellingen en al heel snel moest uitgeweken worden naar een grotere locatie.

De slogan is al vele jaren “Charming with colour and style

2 keer per jaar wordt een groot aantal nieuwe collecties gepresenteerd. Iedere collectie moet “premium” zijn. Alles is nieuw, in de trend en in de juiste kleur. Die presentaties vinden plaats in de toonzaal van het bedrijf in Antwerpen. In januari de voorjaarscollecties, in juni de najaarscollecties. Uiteraard is de toonzaal uitsluitend toegankelijk voor professionele mensen uit de decoratiebranche. Particuliere geïnteresseerden verwijzen wij graag door naar de Rasteli dealers. Ook op de wereldberoemde decoratiebeurs MAISON & OBJET in Parijs is Rasteli present.

www.rasteli.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.