Pure Seasonal Flowers nieuwe partner voor Bouquet Tales

Een concreet eindproduct promoten. Voor de sierteeltsector is dat vaak niet vanzelfsprekend. De categorie ‘bloemen’ in algemene zin komt wel eens onder de aandacht of er worden losse producten van kwekers of FPC-groepen in de belangstelling gezet. Maar dit zijn in feite allemaal halffabricaten of ingrediënten. Om tot een eindproduct te komen hebben deze producten elkaar en vooral ook de creativiteit van de bloemist nodig. Die maken er pas echt een concreet consumentenproduct van! 

En juist dat bijzondere eindproduct ‘het boeket’ wordt ook in 2015 onder de aandacht gebracht door het marketingproject ‘Bouquet Tales’. Heel logisch eigenlijk, vooral als je bedenkt dat van alle gekweekte en verkochte bloemen uiteindelijk 70-80 % als boeket bij de consument op tafel komt te staan!

De productpromotiegroepen Just Chrys, Anthurium, Hydrangea, Avalanche+ Rozen en Simply Calla verwelkomen voor 2015 een nieuwe 6e partner: Pure Seasonal Flowers. Deze groep gaat zorgen voor de extra ‘seizoenstouch’ in de boeketten. Samen vertegenwoordigen de 6 productgroepen ruim 2.000 kwekers, die geloven in deze nieuwe vorm van collectiviteit en promotie van ‘Het Boeket’.

www.bloomtube.com/bouquettales
www.facebook.com/bouquettales

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.