Profileer je met duurzame bloemen

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Naast alle drukke bezigheden schiet het er misschien aan in. Vergis je niet: het is een buitenkans om je als bloemist te onderscheiden van de supermarkten en benzinestations. Deze webshop helpt je daarbij.

Als je even uitkijkt kan je, naast bloemen met MPS-A (Milieu Project Sierteelt) keurmerk, een leuk assortiment biologische bloemen (BIO) vinden. Wij zochten en vonden deze bij BabStar.nl, een online inkoopservice voor de bloemist.

Advertising
 

“Wij hebben de laatste jaren flink geïnvesteerd in verantwoord gekweekte bloemen en planten.” Zo heeft BabStar.nl voor de duurzame bloemist een mooi assortiment biologische en ecologische bloemen en planten. Je vindt ze in de webshop terug met als toevoeging MPS-A of MPS-A+.

“Naast bloemen met MPS-A (Milieu Project Sierteelt) bieden we met name in de lente en zomer een leuk assortiment biologische bloemen (BIO) aan. Dit doen we in samenwerking met diverse biologische en ecologische kwekers. In de wintermaanden zijn het met name biologisch gekweekte BIO-tulpen. Al deze biologische bloemen hebben het keurmerk EKO (van ‘ecologisch’). Zo weet u zeker dat u een eerlijk en schoon product koopt.”

©BabStar.nl

Maak promotie

Om in de webshop van BabStar.nl deze producten snel te kunnen vinden, tik je in de zoekfunctie van de webshop ‘MPS’ of ‘bio’ in en je krijgt direct een overzicht van alle producten.

Ook op de factuur is deze toevoeging terug te vinden, op deze manier weet je precies welke producten je als duurzaam en milieuvriendelijk aan kunt bieden.

TIP: Toon deze keurmerken duidelijk zichtbaar. Zo kan je punten scoren ten opzichte van de concurrentie.

Meer info: www.babstar.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.