Professionele floristen overtreffen zichzelf in wedstrijd

Tijdens Fleuramour vonden ook dit jaar weer twee wedstrijden plaats. Voor de ene wedstrijd gaven de floristen het beste van zichzelf in een bruidsboeket, voor de andere wedstrijd gingen de floristen aan de slag met tafeldecoraties. 

In de categorie Tafeldecoratie werd het erg spannend. Vijf floristen staken er bovenuit, maar de jury van Fleur Creatief kon natuurlijk (en helaas!) slechts drie floristen bekronen. De eerste plaats ging naar Rani Vermeulen, Arnaud Delheille (zie ook het rouwwerk op p. 26-27) behaalde de tweede plaats en Viky Vangampelaere eindigde derde. Omwille van de bijzondere constructie van Ria Becker en de originaliteit van Martine Meeuwssen kregen deze twee floristen een eervolle vermelding.

 

De wedstrijd voor de bruidsboeketten werd gewonnen door Sarah Meersschaut. Ness Klorofyl wist de tweede plaats te veroveren, Ilse Palmaers werd derde. Fleur Magazine en Fleur Creatief danken alle floristen voor hun deelname en kijken alvast uit naar de volgende editie van Fleuramour om weer jullie prachtige inzendingen te kunnen bewonderen! Hou alvast 23 t/m 26 september 2016 vrij.

De volledige fotoreeks vind je in Fleurmagazine van oktober!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.