Primeur: G-Fresh vermeldt oogstdatum

Piet van Kampen, commercieel directeur bij DGI en éen van de drijvende krachten achter G-Fresh, laat weten dat zij sinds deze week de oogstdatum op het fust vermelden.

“Uit veel recente publicaties bleek dat de bloemist graag de oogstdatum kent”, aldus van Kampen. “Het ondervond wat weerstand bij een aantal van onze klanten, maar eens moet de ban doorbroken worden. Wij staan voor kwaliteit en versheid. Willen wij met zijn allen meer bloemen verkopen, dan moeten we alle consumenten bedienen met een eerlijk product”, luidt het. Kwekers kunnen een democode aanvragen op de website van G-fresh.

Advertising
 

 

G-fresh
G-fresh is een organisatie die in 2010 is opgericht door Nederlandse snijbloemenkwekers, die de buitenlandse importeur in staat stelt om direct bij de bron te bestellen. Elke dag publiceren 65 kwekers op het platform wat zij de volgende dag oosten, vraagprijs incluis.

De kwekers van G-fresh stellen zich als doel om bloemen van de hoogste kwaliteit zo vers mogelijk, tegen de laagst bijkomende kosten , zo snel mogelijk bij de importeur af te leveren. Daarnaast denken de kwekers graag met de importeur mee om de producten zo efficiënt en effectief mogelijk klant en marktgericht te vermarkten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: