Prachtige zomerbloemen van Marginpar

Kleurige zomerbloemen, wie is daar nu niet dol op? Gekke naam eigenlijk: ‘zomerbloemen’. Want lang niet alle zomerbloemen zijn alleen in de zomer verkrijgbaar. Door de juiste bloemen op de juiste plek te kweken zijn juist veel soorten jaarrond beschikbaar.

Dagelijks worden 80.000 boeketten met de bloemen van Marginpar gemaakt. Bloemen zijn emotie, bloemen zijn leven. We feesten, we rouwen, we decoreren, we showen, we zeggen ‘sorry’ en ‘ik hou van je’. Marginpar selecteerde voor jou de mooiste zomerbloemen.

Advertising
 

Marginpar creëert miljoenen bijzondere, unieke bloemen per jaar

Bij Marginpar geloven ze dat het belangrijk is om het verhaal achter de bloemen te kennen. Ze praten graag over de natuur, de producten en hun mensen. De bloemen van Marginpar worden met passie voor jou gekweekt. Puur, authentiek, stijlvol en verrassend, op hun kwekerijen in Afrika. Door nauw samen te werken met onze partners kunnen ze de hoge kwaliteit van hun producten garanderen. Ze telen meer dan 100 bloemsoorten op hun eigen kwekerijen in Kenia en Ethiopië door nauw samen te werken met hun partnersin Tanzania en Zimbabwe.

Een kwekerij van Marginpar aan de voet van de Kilimanjaro

Met 17 bloemenkwekerijen op verschillende hoogtes en geografische locaties kan elke variëteit op de perfecte plek worden geteeld. Door de bloemen zo dicht bij de evenaar te kweken, creëren ze een jaarrond aanbod van de meeste Marginpar bloemen. Maar het gaat niet alleen om bloemen. Duurzaamheid is voor Marginpar heel belangrijk. Ze zijn een trots lid van het Floriculture Sustainability Initiative (FSI2020). Samen willen ze een duurzame productie van 90 % voor alle planten en bloemen bereiken.

“Daarnaast staan onze mensen op nummer één. Onze cultuur is er een van erkenning, waarde en vertrouwen. Hierdoor zijn mensen gelukkiger en zien we ze groeien binnen het bedrijf. Met de hulp van onze gepassioneerde medewerkers floreren ook onze bloemen perfect.”

MARGINPAR. A UNIQUE PRODUCT OF NATURE, SIGNED BY OUR PEOPLE.

http://www.marginpar.nl

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Marginpar

www.marginpar.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.