Prachtige decoratie op Ambiente en Christmasworld

De toonaangevende internationale beurzen voor consumptiegoederen Ambiente, Christmasworld en Creativeworld hebben van 3 tot en met 7 februari 2023 voor het eerst hun krachten gebundeld om de wereldwijde hotspot voor lifestyletrends te worden. Geniet nog eens van de decoratiepracht!

4.561 exposanten bezetten het expositiecentrum in Frankfurt en imponeerden 154.000 detailhandelaren uit de hele wereld met hun prachtige producten en innovaties. Deelnemers uit meer dan 170 landen brachten een bezoek aan deze places-to-be. Meer dan ooit is Messe Frankfurt de bakermat geworden van de wereldwijde markt voor consumptiegoederen.

Vijf dagen lang gonsden de uitverkochte beurshallen van bedrijvigheid. In totaal kwamen 154.000 inkopers naar Frankfurt om uit de eerste hand trends te ontdekken en hun collecties te bestellen.


Foto’s van Ambiente“Met een massale opkomst hebben we na twee jaar pandemie een ongelooflijke comeback gemaakt voor de consumptiegoederenwereld. Frankfurt heeft zijn leidende positie versterkt en is het complete evenement voor inspiratie, bestellingen en netwerken. Ons nieuwe ‘One-Stop-Shop’ concept werkt”, zegt bestuurslid Detlef Braun.


Foto’s van Christmasworld


“Het winkelend publiek genoot van een unieke verscheidenheid aan nieuwe verkoopimpulsen: in Ambiente werden Dining, Living en Giving aangevuld met de nieuwe rubriek Working, waarin moderne werkomgevingen centraal staan. Christmasworld inspireerde de sector met seizoensgebonden eyecatchers en feestelijke decoraties met een wow-factor voor de mooiste tijd van het jaar.”


Foto’s van Ambiente


Ambiente, Christmasworld en Creativeworld zullen ook in de toekomst gelijktijdig in het beursgebouw van Frankfurt worden gehouden:

  • Ambiente/Christmasworld: 26-30 januari 2024
  • Creativeworld: 27-30 januari 2024

De komende weken neemt onze reporter de mooiste producten en leukste trends van Ambiente en Christmasworld onder de loep! “


Tekst: Ingrid Allaerts

Beelden: ©Messe Frankfurt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.