Powerboeketten

We vergeten vaak om de belangrijkste persoon in ons leven een steuntje in de rug te geven. Die belangrijkste persoon, dat ben jij! Geef jezelf eens een extra portie zelfvertrouwen en/of een schouderklopje met een powerboeket. Of een vriend of vriendin natuurlijk, dat mag ook.

TULP

Kun jij wel wat vrolijkheid gebruiken? Geef jezelf dan vrolijkheid op een steeltje cadeau en schik ze in een mooie vaas, zoals deze. Tulpen staan symbool voor onstuimige liefde, genegenheid, hoop en positiviteit. In onderstaand boeket gebruikten we oranje en roze tulpen, met sandersonia, ook wel Chinese lantaarn, als sidekick

boeket tulpen

CHRYSANT

Geluk en gezondheid zijn toch wel twee van de belangrijkste dingen in het leven. Lukt het hier de laatste tijd nou niet zo mee, of voel je je hiermee juist sterk verbonden? Dan is de chrysant waar jij naar op zoek bent. Dit boeketje bevat naast de chrysant nog twee sterspelers, namelijk scabiosa en delphinium

boeket chrysant

TUBEROOS

Wakker je creativiteit aan met de tuberoos. Deze bloem symboliseert namelijk nieuwe creaties. Daarnaast ruikt deze bloem heerlijk en combineert hij prachtig met bloemen als Zeeuws knoopjemimosa en anthurium. Hij wordt dan ook vaak gebruikt in vele exclusieve parfums, leuke bijkomstigheid toch?!

boeket tuberoos

SOLIDAGO

Ben je op zoek naar steun in een moeilijke tijd en heb je even een hart onder de riem nodig? Dan is de solidago jouw bloem. Een flinke bos met deze bloemen geeft je aanmoediging en zet je groei centraal. Dit prachtboeket in een net zo prachtige vaas bevat naast solidago nog vier sterspelers, namelijk klimroos, schermbloemen, crocosmia en grassen. 

boeket solidago

ANJER

Op zoek naar romantiek, passie en hartstocht? Kies dan voor de anjer. De symboliek van deze bloem is niet het enige wat haar zo aantrekkelijk maakt. Ook haar vele kleuren en vormen zorgen ervoor dat ze een prachtige hoofdrolspeler is in deze vaas, of in een ander prachtig exemplaar.  

boeket anjer

ALSTROEMERIA

De alstroemeria is het symbool voor een langdurige vriendschap. Alle zes de bloemblaadjes staan voor een waardevolle eigenschap, namelijk begripvol, humoristisch, geduldig, empathisch, daadkrachtig en respectvol.

boeket alstroemeria

AMARYLLIS

Voor een stralend interieur én humeur ben je bij de amaryllis aan het juiste adres. Deze fonkelende bloem brengt namelijk een flinke dosis warmte op koude dagen. Zeker in combinatie met bloemen als ranonkel en gestyled in je favoriete vaas. De amaryllis staat symbool voor trots en schoonheid. En trots mag je zeker zijn. Op jezelf en op jouw unieke schoonheid! 

boeket amaryllis

ORANJE ROOS

De doornen van de oranje roos geven aan dat liefde niet altijd over rozen gaat. Desondanks staat de oranje roos symbool voor waardering en sympathie, genoeg redenen dus om de liefde voor jezelf weer wat meer aandacht te schenken en op nummer 1 te zetten. Combineer de roos met waxflower voor een speels effect! 

boeket oranje rozen

Tekst & foto’s: ©mooiwatbloemendoen.nl


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.